На фона на горещите дискусии по отношение на  възгледите на 

...
На фона на горещите дискусии по отношение на  възгледите на 
Коментари Харесай

Даниел Радклиф се обяви срещу възгледите на Дж. К. Роулинг за транссексуалната общност

На фона на горещите полемики във връзка с  възгледите на  Дж.К. Роулинг за транссексуалната общественост, звездата от " Хари Потър " Даниел Радклиф разгласява отворено писмо, в което декларира: " Транссексуалните дами са дами ".

Радклиф разгласява писмото си на уеб страницата на. Групата е организация с нестопанска цел, която се концентрира върху напъните за попречване на самоубийствата в ЛГБТ общността.
 Все по-голямо болшинство от британците считат, че Брекзит беше неточност 3 ноем 2022 | След референдума през 2016 настроенията към Брекзит стартират все по-масивно да се трансформират, изключително с оглед...
„ Беше в действителност значимо, защото работих с плана  повече от 10 години и не мисля, че щях да мога да се погледна в огледалото, в случай че не бях споделил нищо “, споделя Радклиф в изявление за

„ Всяко изказване, че трансексуалните дами не са дами, изтрива идентичността и достолепието на транссексуалните хора и опонира на всички препоръки, дадени от професионални здравни асоциации, които имат доста повече опит по този въпрос, в сравнение с Роулинг или аз “, написа в откритото си писмо артистът.

 
               

Няколко други артисти от поредицата „ Хари Потър “ също се оповестиха против позицията на Роулинг. Съвсем неотдавна Том, който играе Драко Малфой във филмовата поредност за Хари Потър, дистанцира франчайза от Роулинг. „ Аз съм за избора, за полемиката, за правата на индивида на всички места и за любовта. И за всичко, което не е тези неща, в действителност нямам доста време “, сподели Фелтън пред.

Вълната от реакции  срещу Роулинг избухна през юни 2020 година, когато тя разгласява поредност от мнения в Twitter, в които твърди, че разискването на полова еднаквост отхвърля биологичния пол.  ”Познавам и обичам транс хората, само че изтриването на концепцията за секс отстранява способността на мнозина да разискват свястно живота си ”, заяви тогава  Роулинг и  продължи да отстоява  позицията си през идващите години.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР